Menü

Információ

ábra - G Control rendszer és Diligens elektromos radiátorok

G Control rendszer és Diligens elektromos radiátorok

A WiFi révén teljes mértékben szabályoz- hatja a fűtést. Maximális kényelem és kisebb á- ramfogyasztás úgy, hogy a fűtést az igényeihez igazíthatja.

 

A Gabarrón elkészítette a G Control rendszert, az elsőt, amely lehetővé teszi, hogy az Internet segítségével szabályozhassa a fűtést, bárhonnan és bármikor. A rendszer a DILIGENS elektromos radiátorok sorának technológiájába épült bele. Ezekben a radiátorokban nincsen folyadék, és a használók az Internet segítségével szabályozhatják azokat, távolról.


A Diligens ezáltal az első vállalat, amely az elektromos radiátorok új generációját kínálja. A rendszert az Elnur is felvette a választékába, így a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Igazodik ahhoz a piaci irányzathoz, hogy az elektronikus berendezések az Internet segítségével is kezelhetők.

 

A használók egy ingyenes alkalmazás segítségével, amelyet bármilyen mobil eszközről igénybe vehetnek, hozzáférhetnek az elektromos radiátorokhoz, és szinte mindent szabályozhatnak; mindegyik eszköz napi és heti programozásától kezdve a különböző hőmérsékletek beállításáig, a nap bármely részében. Még arra is lehetőség van, hogy információt kapjanak a házban lévő Diligens elektromos radiátorok pillanatnyi áramfogyasztásáról.

 

 

A fűtés szabályozása bárhonnan, bármikor 

 

A radiátorokat használók bármilyen mobil eszközről vagy asztali számítógépről

A Gabarrón DILIGENS termékeihez a G Control rendszer alapján új technológia tartozik, ezért a radiátorokat használók bármilyen mobil eszközről vagy asztali számítógépről tudják szabályozni a fűtést.

 

A G Control rendszerrel az alkalmazás ingyenes letöltése után szabadon hozzáférhet a lakásában telepített összes készülékhez, szabályozhatja mindegyiknek a működését, és azonnali visszajelzést is kap.


 

A Diligens elektromos radiátorokat úgy tervezték, hogy a legkiválóbb minőségű komponensekből állnak, nagyon pontosak a termosztátok, a formájuk lekerekített, és nincs bennük forró folyadék. A G Control technológiával hozzáférhet a Diligens készülékekhez, megváltoztathatja a beállításukat, növelheti vagy csökkentheti a beállított hőmérsékletet, és a világ bármely pontjáról szabályozhatja az áramfogyasztást, amikor csak szükség van rá.

 

 

Tökéletes irányítás és olcsóbb fűtés a G Control rendszerrel

A G Control technológia a Diligens elektromos radiátorok szerves része. Ezt a technológiát a G Control központi kezelőegysége és a fogyasztásmérő alkotja. A G Control rendszer ezáltal teljes mértékben szabályozhatja a fűtést , így pénzt takaríthat meg. A kezelőegység és a Diligens vezérlők közötti kapcsolat igénybe vételével azonnal befolyásolni tudja eszközei összes funkcióját, és nagy távolságról is meg tudja változtatni őket.

 

Mindezeken túl, a rendszer azt is lehetővé teszi, hogy információt kapjon mindegyik Diligens elektromos radiátor addigi fogyasztási adatairól. A kezelőegységről a fogyasztásmérő is hozzákapcsolható a rendszerhez, és így tájékoztatást kaphat az összes elektromos radiátor addigi fogyasztásáról, valamint az egész ház teljes áramfogyasztásáról.

 

Ily módon meghatározhatja a rendszer számára felhasználható energia mennyiségét, és ha a többi elektromos eszköz energiaigénye nagy, azt is szabályozhatja, hogy mikor melyik Diligens elektromos radiátor kapcsolódjon ki. Bármilyen mobil eszközről, tabletről vagy PC- ről szabályozhatja a fűtést, és ingyen letöltheti az alkalmazást olyan változatban, amely megfelel az IOS, az Android és a webapp számára.